19.5 C
Blanes

Lloret acull una jornada tècnica de la UGT sobre el nou estatut del treballador públic

Lloret de Mar va ser la seu, ahir al matí, de la jornada que va organitzar la UGT per donar a conèixer el nou marc estatutari que regula els drets i deures dels treballadors públics. La iniciativa, de caire tècnic, anava adreçada als delegats gironins del sindicat, que van escoltar les explicacions de 4 ponents […]

Darreres Notícies

Lloret de Mar va ser la seu, ahir al matí, de la jornada que va organitzar la UGT per donar a conèixer el nou marc estatutari que regula els drets i deures dels treballadors públics. La iniciativa, de caire tècnic, anava adreçada als delegats gironins del sindicat, que van escoltar les explicacions de 4 ponents i van participar en un total de 3 debats.

circo de las estrellas

 

L'estatut de l'empleat de l'administració pública és actualment un esborrany, que es troba en tràmits. Es preveu que entri en vigor d'aquí a dos anys, és a dir, el 2008, i presenta diverses avantatges per al treballador. El dotarà, sobretot, de més estabilitat laboral i li donarà una major seguretat jurídica. L'estatut del treballador públic també ha de suposar millores per l'administració. A nivell pràctic, l'ha d'acostar més al ciutadà i l'ha de modernitzar.

 

Uns 50 delegats sindicals van assistir ahir a la jornada convocada per la UGT, que va tenir lloc en el Casal de l'obrera. L'acte el va clausurar, entre altres, el secretari general del sindicat a les comarques gironines, Camil Ros. Cal afegir que a la demarcació, hi ha uns 27.000 treballadors de la funció pública.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist