25.6 C
Blanes

Lloret acull una nova edició de la Festa del Comerç Local adreçada als més petits.

La jornada incorpora novetats, adreçades als més petits, per tal que coneguin la finalitat de la commemoració des d'un punt de vista lúdic, consisteixen en dues activitats, una gimcana i jocs inflables, que duran a terme dos esplais de la vila, el Bimbimbirimboines i el Mar de Lleure. A part d'aquestes novetats, la festa se […]

Darreres Notícies

La jornada incorpora novetats, adreçades als més petits, per tal que coneguin la finalitat de la commemoració des d'un punt de vista lúdic, consisteixen en dues activitats, una gimcana i jocs inflables, que duran a terme dos esplais de la vila, el Bimbimbirimboines i el Mar de Lleure.

A part d'aquestes novetats, la festa se centrarà en diverses parades, que oferiran informació sobre projectes de les ONGs locals i vendran productes de comerç just, tot plegat s'organitza aquest diumenge per tal d'explicar què és exactament el comerç just.

circo de las estrellas

Podríem dir que la idea, la finalitat, és establir relacions comercials més equitatives amb els països pobres, per evitar que siguin la mà d'obra barata dels països rics, per tant, els preus que tindran els productes de diumenge seran ajustats pel que fa al cost de la producció, i a més garantiran, per exemple, que no s'ha utilitzat mà d'obra infantil per elaborar-los.

Tothom està convidat aquest diumenge, de 9 del matí a 2 del migdia, a participar de la Festa del Comerç Just de Lloret, que s'emplaçarà en la plaça de l'església i que es considera una de les convocatòries més participatives de la comarca, ja que compta amb totes les ONGs locals i altres entitats com l'Associació Musulmana. 

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist