24.7 C
Blanes

Lloret al Cantamania.

L'edició del Cantamania enregistrada a Lloret es va emetre ahir per TV3. Durant mitja hora van aparèixer en pantalla tant els cantants, com el jurat o la gent del públic, a més d'imatges del municipi. Tot plegat va ser positiu per Lloret, ja que va ser una oportunitat per promocionar-se a Catalunya. Els guanyadors participaran […]

Darreres Notícies

L'edició del Cantamania enregistrada a Lloret es va emetre ahir per TV3. Durant mitja hora van aparèixer en pantalla tant els cantants, com el jurat o la gent del públic, a més d'imatges del municipi. Tot plegat va ser positiu per Lloret, ja que va ser una oportunitat per promocionar-se a Catalunya.

Els guanyadors participaran a una gala al Palau Sant Jordi, que s'emetrà en directe el proper dijous 3 d'agost. Tothom que vulgui pot assistir de públic per fer costat als finalistes del seu poble. Cal destacar que en el programa d'ahir, la cançó trossejada que va aparèixer no estava enregistrada a Lloret, ja que els carrers que es veien al fons no es corresponien a la nostra vila.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist