22.2 C
Blanes

Lloret, al costat dels esdeveniments de motor

Lloret de Mar ha fet un pas més per continuar consolidant-se com a capital del motor. L'ajuntament ha arribat a un acord amb una associació d'àmbit estatal que uneix els aficionats a les motos Goldwing.   Són uns vehicles grans i molt ben equipats que semblen més aviat turismes, que poden superar els 20.000 euros. […]

Darreres Notícies

Lloret de Mar ha fet un pas més per continuar consolidant-se com a capital del motor. L'ajuntament ha arribat a un acord amb una associació d'àmbit estatal que uneix els aficionats a les motos Goldwing.

 

circo de las estrellas

Són uns vehicles grans i molt ben equipats que semblen més aviat turismes, que poden superar els 20.000 euros. El fet de passejar amb aquesta moto ha creat tot un estil de vida, que es pot comparar amb la cultura creada al voltant de les Harley Davidson. L'entitat ha decidit organitzar una concentració l'any que ve a Lloret per a celebrar els seus 15 anys d'història.

 

El regidor de promoció econòmica, Francesc Oliva, explica que han triat la vila com a seu per la tradició que té en acollir esdeveniments relacionats amb el motor. Es calcula que a Lloret es donaran cita un miler de motoristes el mes de juny de l'any que ve.

 

Com que és una trobada de caràcter internacional, les seves procedències seran França, Alemanya, Gran Bretanya i Àustria, a més d'Espanya i altres indrets.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist