19.5 C
Blanes

Lloret, amb estand propi a Fitur

Lloret és la única població de la Costa Brava que s'ha promocionat a la fira de turisme de Madrid amb un estand propi. La resta de municipis del litoral gironí ho han fet a través d'un espai compartit, el del Patronat de Turisme Costa Brava-Pirineu de Girona.   Aquesta diferència és un dels aspectes que […]

Darreres Notícies

Lloret és la única població de la Costa Brava que s'ha promocionat a la fira de turisme de Madrid amb un estand propi. La resta de municipis del litoral gironí ho han fet a través d'un espai compartit, el del Patronat de Turisme Costa Brava-Pirineu de Girona.

circo de las estrellas

 

Aquesta diferència és un dels aspectes que més ha cridat l'atenció dels visitants en el certamen de Fitur, que va tancar les portes ahir diumenge, segons explica Anna Maria Gallart, regidora de turisme de l'ajuntament.

 

Les persones que s'han acostat a l'estand de Lloret han demanat, bàsicament, informació sobre els hotels i les activitats que es poden fer a la vila, com les rutes de senderisme. També s'han interessat per trobar informació sobre la destinació a internet, com, per exemple, a la pàgina web de Lloret Turisme.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist