22 C
Blanes

Lloret amplia la oferta de transport a Girona

Es tracta de tenir més horaris per tal de fer front a una demanda social que afectava fins ara a treballadors, estudiants i a persones que volien visitar la ciutat.   Un total de quatre noves línies són el que Lloret ofereix a partir d'ara. Gràcies a això hi haurà un nou autobús que sortirà […]

Darreres Notícies

Es tracta de tenir més horaris per tal de fer front a una demanda social que afectava fins ara a treballadors, estudiants i a persones que volien visitar la ciutat.

 

circo de las estrellas

Un total de quatre noves línies són el que Lloret ofereix a partir d'ara. Gràcies a això hi haurà un nou autobús que sortirà a tres quarts de set del matí i que serà una solució per aquelles persones que comencen a treballar a les 8 del matí a Girona i que fins ara havien d'utilitzar el seu vehicle per arribar a la ciutat.

 

La novetat d'aquesta oferta pública de transport està en el seu recorregut. Fins ara els autobusos que anaven des de Lloret fins a Girona eren directes, ara amb l'ampliació d'horaris aquestes noves línies pararan a dues poblacions més de la comarca, Sils i Mallorquines. Això ampliarà l'oferta de transport als habitants de Lloret però també augmentarà el temps invertit en el viatge fins a Girona que serà d'una hora aproximadament.

 

Aquestes novetats i ampliacions horàries en el trajecte Lloret Girona només es duran a terme durant la setmana, els dissabtes i diumenges l'oferta continua essent la mateixa que fins ara. L'empresa encarregada d'aquests recorreguts és Rafel Mas i el preu del trajecte és de 4 euros amb 46 cèntims.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist