25.6 C
Blanes

Lloret aprofita el viatge en goleta per fer promoció turística

Ja són a Lloret els representants i veïns que han passat uns dies embarcats en una goleta autèntica del segle XIX. Han navegat per una part de la Mediterrània, resseguint la ruta que feien els antics mercaders. Els membres de la delegació lloretenca, formada per 12 persones, van pujar al port de Gènova i van […]

Darreres Notícies

Ja són a Lloret els representants i veïns que han passat uns dies embarcats en una goleta autèntica del segle XIX. Han navegat per una part de la Mediterrània, resseguint la ruta que feien els antics mercaders. Els membres de la delegació lloretenca, formada per 12 persones, van pujar al port de Gènova i van recórrer San Stefano, Còrsega i van baixar a Sardenya.

 

circo de las estrellas

El viatge va permetre contactar amb altres poblacions mediterrànies, constatar que Lloret és una destinació coneguda arreu i donar a conèixer la seva oferta turística actual, tal i com ha explicat el regidor Ignasi Riera, present en la travessia. L’ha qualificat de “experiència inoblidable”, que els ha permès fer contactes “productius”.

 

En l'embarcació, hi van viatjar representants municipals, de l'obreria de Santa Cristina i veïns de Lloret. Alguns ja han tornat a casa, però n'hi ha uns quants que encara són a dalt de l'embarcació, fent una ruta per les illes Balears. Acabaran el viatge per la Mediterrània en el port de Barcelona.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist