22.2 C
Blanes

Lloret aprova avui el projecte del futur Teatre Municipal

La col·locació de la primera pedra del futur teatre de Lloret és cada cop més a la vora. I és que avui s'ha previst, al Ple municipal, l'aprovació inicial del projecte, així com de l'estudi de salut i seguretat. La sessió plenària s'ha previst a les 8 del vespre i el podran seguir en directe […]

Darreres Notícies

La col·locació de la primera pedra del futur teatre de Lloret és cada cop més a la vora. I és que avui s'ha previst, al Ple municipal, l'aprovació inicial del projecte, així com de l'estudi de salut i seguretat. La sessió plenària s'ha previst a les 8 del vespre i el podran seguir en directe per Nova Ràdio Lloret. 

Segons ha explicat Laura Bertran, arribar fins aquest punt ha estat un camí llarg. S'ha volgut assegurar cadascuna de les passes donades, amb la intenció de fer un bon projecte, i adequat a les necessitats reals de Lloret. 

circo de las estrellas

Amb tot, els tràmits burocràtics per construir el nou teatre van començar el 2003. Passats aquests anys, i segons les previsions, la primera pedra es podria col·locar el 2007, per tenir enllestit l'equipament a finals del 2008.Recordem que el futur teatre municipal s'ubicarà a la zona que hi ha entre el parc de Can Xardó i l'Hotel Monterrey.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist