22.2 C
Blanes

Lloret assoleix l’ocupació més elevada de l’Estat durant el mes de març

Lloret de Mar ha enregistrat l'ocupació turística més elevada durant el mes de març a tot l'Estat Espanyol. L'índex assolit és del 79% en els establiments que hi havia oberts, que no eren gaires. Segons fonts municipals, en el mes de març s'ha incrementat l'ocupació un 8% respecte l'any anterior i això es deu a […]

Darreres Notícies

Lloret de Mar ha enregistrat l'ocupació turística més elevada durant el mes de març a tot l'Estat Espanyol. L'índex assolit és del 79% en els establiments que hi havia oberts, que no eren gaires. Segons fonts municipals, en el mes de març s'ha incrementat l'ocupació un 8% respecte l'any anterior i això es deu a una conjunció de factors.

 

circo de las estrellas

La regidora de turisme, Anna Maria Gallart, que qualifica l’ocupació d’”envejable”, explica que són la celebració del Carnaval, la Setmana Santa i el “fenomen Ryanair” que porta turisme de cap de setmana. El percentatge assolit situa Lloret per davant d'altres destinacions turístiques importants de l'Estat com Mallorca o Torremolinos.

 

Pel que fa a les previsions de la temporada, s’esperen dos mesos fluixos, el maig i el juny, però un estiu molt bo des del punt de vista de l'ocupació hotelera, tant el juliol, com l'agost i el setembre.

 

El que interessa l’ajuntament i al sector, en general, és atraure turisme de qualitat. En aquest sentit, Anna Maria Gallart aposta per “apujar preus” com a única via per a competir amb altres destinacions, com el Marroc o Turquia, que tenen ofertes molt més econòmiques.

 

“Només podem competir amb la qualitat, per tant, els preus han de pujar… no podem tenir pensions completes a 12 euros, és vergonyós” afirma la regidora, que creu que l’increment ha de ser generalitzat, tot i que ho veu “difícil”.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist