22 C
Blanes

Lloret, Blanes i Tossa consensuen els estatuts per una futura televisió digital conjunta

Després d'un procés llarg i complicat, finalment Lloret, Blanes i Tossa han arribat a un acord. És sobre els estatuts que marquen la creació d'un canal de televisió digital, gestionat des dels ajuntaments. La futura televisió serà d'àmbit comarcal, ja que es veurà arreu del territori de la Selva. No hi ha terminis clars sobre […]

Darreres Notícies

Després d'un procés llarg i complicat, finalment Lloret, Blanes i Tossa han arribat a un acord. És sobre els estatuts que marquen la creació d'un canal de televisió digital, gestionat des dels ajuntaments. La futura televisió serà d'àmbit comarcal, ja que es veurà arreu del territori de la Selva. No hi ha terminis clars sobre quan estarà en marxa. Això, segons el consistori lloretenc, depèn de la Generalitat.

 

circo de las estrellas

El que ara és important és que s'han consensuat uns estatuts, que permetran crear un consorci, integrat pels tres municipis veïns. S'aproven avui al plenari de Blanes i demà en el de Lloret. El regidor de mitjans de comunicació, Joaquim Teixidor, destaca que “és un primer pas en ferm, en què els tres municipis es posen d’acord amb la voluntat d’oferir el millor servei a les seves poblacions”.

 

El nom oficial de la futura televisió és La Selva Marítima-Canal Blanes, tot i que aquest no serà el nom comercial. En el consorci que decidirà la denominació i altres temes relacionats amb la futura televisió digital local pública, hi haurà una representació equitativa de les tres poblacions. “En el ple del consorci, hi haurà 17 membres, 7 de Lloret, 7 de Blanes i 3 de Tossa”, exposa Teixidor.

 

De moment, la televisió digital ja arriba a Lloret. Els veïns que disposen del descodificador corresponent, poden veure 4 canals que emeten en digital. Són La Sexta, Quatro, CNN Plus i 40 Latino.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist