18 C
Blanes

Lloret busca un miler de voluntaris pels Specials Olympics

Lloret busca un miler de voluntaris pels Special Olympics de l'octubre, un esdeveniment del qual ja té logotip. Els organitzadors calculen que necessiten unes mil persones per a col·laborar en la inauguració i la clausura dels jocs, i també en el dia a dia, amb cada una de les proves. La crida no només s'adreça […]

Darreres Notícies

Lloret busca un miler de voluntaris pels Special Olympics de l'octubre, un esdeveniment del qual ja té logotip. Els organitzadors calculen que necessiten unes mil persones per a col·laborar en la inauguració i la clausura dels jocs, i també en el dia a dia, amb cada una de les proves.

La crida no només s'adreça a Lloret, sinó també a les rodalies, és a dir, a Blanes, Tossa de Mar, Tordera i Palafolls. Les olimpíades especials per a discapacitats tindran lloc de l'11 al 15 d'octubre, i comptaran amb competicions de les 14 modalitats existents.  

circo de las estrellas

La campanya per a reunir els voluntaris ja ha començat. De fet, s'ha iniciat aquest dilluns amb un acte públic on hi van assistir representants del món de l'esport. Tots, com per exemple l'exjugador de bàsquet internacional, Ferran Martínez, o el president dels Special Olympics de Catalunya, Francesc Martínez de Foix, van destacar el paper necessari i imprescindible del voluntariat.  

Les persones interessades ja poden formalitzar la seva inscripció com a voluntaris des d'aquesta mateixa setmana. Ho poden fer a través de la pàgina web de l'ajuntament o bé anant al Puntet.

Per tal de reforçar la campanya, s’ha presentat el logotip dels Special Olympics. És un cargol de mar que porta la torxa olímpica. Per tant, és una imatge, una icona, que combina els elements del mar, que identifiquen Lloret, amb l'esperit olímpic.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist