26.4 C
Blanes

Lloret celebra avui la 4a Nit del Turisme

Moltíssimes persones s'esperen avui a la 4a Nit del Turisme Lloretenc, en què, a part de proporcionar una trobada als empresaris, que comenten, sobretot, com ha anat la temporada, es premia la feina ben feta. Això és el que reconeixen els premis Llorer, instaurats des de l'any passat, que guardonen conceptes diversos, com la fidelitat, […]

Darreres Notícies

Moltíssimes persones s'esperen avui a la 4a Nit del Turisme Lloretenc, en què, a part de proporcionar una trobada als empresaris, que comenten, sobretot, com ha anat la temporada, es premia la feina ben feta. Això és el que reconeixen els premis Llorer, instaurats des de l'any passat, que guardonen conceptes diversos, com la fidelitat, la iniciativa, el lloretenc de l'any o la trajectòria empresarial.

 

circo de las estrellas

El seu factor comú és que tots han servit per beneficiar Lloret com a destí de visitants, tal i com explica la regidora de turisme, Anna Maria Gallart. Tot i que els premis són una incògnita, sí que podem avançar que aquesta nit es reconeixen dues tasques. La del Patronat de Turisme Costa Brava Girona, en motiu del seu 30 aniversari, i el de les persones que representen les entitats i gremis que formen part de Lloret Turisme.

 

Però els premis Llorer no només reconeixen fites en l'àmbit hoteler, sinó també en el sector de l'oci o el de serveis. La quarta Nit del Turisme compta, a més dels empresaris, amb representants de la Generalitat, senadors i diputats. La diversió l'aportarà l'actuació del Màgic Andreu. Això serà a partir de quarts de 9 del vespre al restaurant el Trull. Però el Dia Mundial del Turisme es comença a celebrar aquesta tarda amb una cercavila. Recorrerà els carrers del centre de la vila i s'adreça tant a visitants com a veïns.

 

La cercavila està previst que comenci a dos quarts de set de la tarda des de la plaça de l'església. Passarà per diversos carrers del centre i acabarà, una hora i mitja més tard, al mateix lloc de la sortida.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist