23.6 C
Blanes

Lloret comença a treballar per concretar la piscina coberta

Lloret de Mar dóna un pas important per tal de fer realitat la piscina municipal coberta, segurament l'equipament esportiu més reclamat per part dels veïns. El que s'ha tirat endavant és un tràmit. L'ajuntament ha encarregat a una empresa, Pujol Arquitectura S.L., que redacti el projecte bàsic de la piscina.   El regidor d'esports, Joaquim […]

Darreres Notícies

Lloret de Mar dóna un pas important per tal de fer realitat la piscina municipal coberta, segurament l'equipament esportiu més reclamat per part dels veïns. El que s'ha tirat endavant és un tràmit. L'ajuntament ha encarregat a una empresa, Pujol Arquitectura S.L., que redacti el projecte bàsic de la piscina.

 

circo de las estrellas

El regidor d'esports, Joaquim Teixidor, ha destacat la transcendència d'aquest encàrrec i ha assenyalat que la futura piscina municipal coberta és un dels dos equipaments fonamentals del projecte de l'àrea esportiva. L'altre és el pavelló multiusos anomenat Arena. Pel que fa a la piscina, la Generalitat ha atorgat a Lloret una subvenció de 850.000 euros per a finançar una part de la seva construcció. Segons el regidor d'esports, és un equipament “ambiciós, però realitzable”, i compta amb el vist-i-plau de les administracions.

 

Després d'encarregar la redacció del projecte, tràmit que es va formalitzar ahir, el proper pas és aprovar el plec de condicions i triar l'empresa que construirà la piscina. Tot plegat, segons Joaquim Teixidor, ens situa a principis de l'any que ve per tal de començar de posar la primera pedra de la piscina.

 

Si avui hem sabut que un equipament esportiu tan demanat com la piscina tira endavant, ahir els vam explicar que un altre equipament també important, la plaça de braus, es comença a enderrocar. Els dos formen part de la transformació que s'està organitzant al centre de la vila a nivell esportiu.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist