18 C
Blanes

Lloret commemora el Dia Mundial del Teatre amb una sessió especial de conta-contes

Les 4 formacions teatrals que hi ha en actiu a Lloret s'uneixen aquest dissabte per a celebrar el Dia Mundial del Teatre. Són el Casal de l’Obrera, Som Com Som, Ja Cobrarem i Teatre de la Selva. Cada una representarà un conte clàssic, d'aquells de tota la vida, davant d'un públic infantil.   Però les […]

Darreres Notícies

Les 4 formacions teatrals que hi ha en actiu a Lloret s'uneixen aquest dissabte per a celebrar el Dia Mundial del Teatre. Són el Casal de l’Obrera, Som Com Som, Ja Cobrarem i Teatre de la Selva. Cada una representarà un conte clàssic, d'aquells de tota la vida, davant d'un públic infantil.

 

circo de las estrellas

Però les propostes de cada grup inclouen una posada en escena. És a dir, les actuacion aniran més enllà de recitar en veu alta ‘La Caputxeta Vermella’, ‘Els Tres Porquets’, ‘En Patufet’ o ‘La Rateta Que Escombrava l'Escaleta’.

 

Teatre de la Selva és una de les formacions que participa en la commemoració de demà passat. Un dels seus membres, Pere Box, explica que adrecen l'acte d'enguany als nens, a un col·lectiu que és “el públic del futur”. Aquesta serà la quarta vegada que se celebra a Lloret el Dia Mundial del Teatre.

 

La primera vegada va consistir en una actuació en els jardins de Santa Clotilde; la segona, en l'acomiadament a la Casa de Cultura, i la tercera, l'any passat, un seguit d'espectacles van inaugurar el remodelat Casal de l'Obrera. I la quarta, la de dissabte, són un seguit de representacions diferents de conta-contes.

 

La cita, per a nens i pares, és aquest dissabte, 24 de març, a partir de les 12 del migdia. El lloc és l'Esbarjo Parroquial.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist