18 C
Blanes

Lloret comptarà amb tres noves deixalleries.

Lloret comptarà amb tres noves deixalleries, situades concretament a Lloret Residencial, Serra Brava i Els Pinars, que es començaran a construir abans d’acabar l’any.   Els motius són principalment dos, d'una banda, a aquestes urbanitzacions la deixalleria municipal els queda molt lluny i pels veïns és molt incòmode fer-la servir, l'altra causa és que en […]

Darreres Notícies

Lloret comptarà amb tres noves deixalleries, situades concretament a Lloret Residencial, Serra Brava i Els Pinars, que es començaran a construir abans d’acabar l’any.

 

circo de las estrellas

Els motius són principalment dos, d'una banda, a aquestes urbanitzacions la deixalleria municipal els queda molt lluny i pels veïns és molt incòmode fer-la servir, l'altra causa és que en aquestes zones s'hi acumulen molts residus i la construcció de petites deixalleries pot acabar amb aquest problema.

La construcció és una obra senzilla, que compta amb una subvenció de la Generalitat de 600 mil euros, fent comptes, aquesta xifra equival a la despesa que suposa construir un dels tres equipaments, el Redidor de Medi Ambient, Josep Teixidor està convençut que si es col·loquen aquestes petites deixalleries al costat de les urbanitzacions, els veïns ho tindran molt més fàcil per llançar les seves escombraries i, per tant, hi haurà més gent que faci servir aquest servei.

Això afavorirà al reciclatge però també solucionarà el problema de l'acumulació de residus i, per tant, ajudarà a millorar la imatge del municipi.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist