25.6 C
Blanes

Lloret constata l’interés del sector turístic en la marca Costa Brava

Uns 50.000 professionals han assistit a la fira de turisme internacional de Londres, que ahir va tancar les portes. Lloret n'ha format part, un any més, dins l'estand de Catalunya. La xifra de visitants es considera elevada perquè és un certamen on només hi poden accedir representants del sector del turisme, és a dir, no […]

Darreres Notícies

Uns 50.000 professionals han assistit a la fira de turisme internacional de Londres, que ahir va tancar les portes. Lloret n'ha format part, un any més, dins l'estand de Catalunya. La xifra de visitants es considera elevada perquè és un certamen on només hi poden accedir representants del sector del turisme, és a dir, no està obert al públic en general.

 

circo de las estrellas

La World Travel Market de Londres és un espai de visita obligada per als que treballen dins el sector turístic, pels quals Lloret és una destinació coneguda i que desperta interès. Segons Lloret Turisme, a les fires especialitzades com la de Londres, les marques conegudes -com la Costa Brava- són el que interessen més als visitants. En canvi, en altres certàmens, on hi pot accedir tot tipus de públic, aquest s'interessa més per destinacions genèriques, com Catalunya o Espanya.

 

En el cas del certamen britànic, Lloret hi ha estat present a través de l'estand de Catalunya, que tenia 270 metres quadrats. A més de l'ens públic i privat que és Lloret Turisme, també hi han assistit 10 empresaris turístics de la vila.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist