26.4 C
Blanes

Lloret crea una oficina que gestiona i agilita els rodatges de spots televisius

Lloret de Mar ha creat el FILM OFFICE, una oficina que gestiona, assessora i agilita els tràmits de les productores que demanen rodar anuncis en espais de la vila. La forta demanda d’aquest sector, ha obligat a crear aquest organisme que depèn de Lloret Turisme. Anuncis com el del Seat Ibiza on es veuen dues noies […]

Darreres Notícies

Lloret de Mar ha creat el FILM OFFICE, una oficina que gestiona, assessora i agilita els tràmits de les productores que demanen rodar anuncis en espais de la vila.

La forta demanda d’aquest sector, ha obligat a crear aquest organisme que depèn de Lloret Turisme. Anuncis com el del Seat Ibiza on es veuen dues noies entonant l’últim èxit de Shakira, té com escenari de fons la Riera de Lloret a la nit. També l’empresa Renault, la ONCE o caves Codorniu han triat espais de Lloret per enregistrar els seus spots. 

circo de las estrellas

Des de Lloret Turisme s’entén com una altra forma de promocionar la vila que surt dels canals de difusió habituals però que generen molts beneficis a nivell d’activitat econòmica i a nivell d’imatge. Ho ha explicat Maurici Carbó, Gerent de Lloret Turisme.   

El Lloret Film Office forma part de la xarxa Catalunya Film Comission, que agrupa les diferents oficines que faciliten filmacions arreu de Catalunya. Això permet que Lloret estigui inclòs en els seus canals de promoció. Però Lloret té una avantatge respecte d’altres localitats desitjades per productores. I és que a banda de poder oferir espais emblemàtics, dóna també una àmplia oferta hotelera i de restauració.   

Durant aquest 2007 a Lloret s’ha rodat el nou anunci del Seat Ibiza, un del Grup Codorniu a la Cala Sa Boadella i el darrer es va enregistrar divendres passat al Passeig Verdaguer per anunciar un cupó de l'ONCE.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist