25.6 C
Blanes

Lloret crearà, en el futur, la regidoria de la dona

Avui és 8 de març, un dia assenyalat en el calendari, ja que se commemora el Dia Internacional de la Dona Treballadora. En motiu de la jornada, Lloret presenta el pla local de dones, que és una diagnosi de la situació en què es troben les dones que viuen i treballen al municipi.   Els […]

Darreres Notícies

Avui és 8 de març, un dia assenyalat en el calendari, ja que se commemora el Dia Internacional de la Dona Treballadora. En motiu de la jornada, Lloret presenta el pla local de dones, que és una diagnosi de la situació en què es troben les dones que viuen i treballen al municipi.

 

circo de las estrellas

Els continguts del pla, que, de fet, encara s'està elaborant, es presenten avui, a les 8 del vespre. El regidor de Benestar i Família de l'ajuntament, Romà Codina, assegura que l'administració local s'ha compromès a treballar perquè les dones i homes tinguin les mateixes oportunitats i drets.

 

En aquest sentit, assenyala el pla de dones com un punt de partida, a partir del qual s'ha de poder avançar. Romà Codina explica que “el pla local de dones és el fonament de la regidoria de la dona, permet un punt de partida per on començar”. La creació d'una regidoria específica de la Dona es contempla com un projecte a mig termini, és a dir, amb la vista posada al proper mandat.

 

Romà Codina explica que serà un departament que haurà de treballar al costat de les entitats amb un objectiu clar: assolir la igualtat d'oportunitats.  Romà Codina entén que tots els municipis amb un nombre d'habitants significatius tindran, tard o d'hora, una regidoria de la dona, que considera "fonamental".

 

Els projectes que hi ha en marxa i el pla de dones es presenten avui al vespre, a les 8, a la sala d'actes de l'ajuntament. Estarà acompanyat de l'exposició fotogràfica 'Dones del món' que ha organitzat l'associació l'Aurora. En acabar hi haurà un petit refrigeri.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist