25.6 C
Blanes

Lloret de Mar aposta per captar el turisme de petits i mitjans congressos

Aquest és el mercat on es vol adreçar, ja que considera que és el que ha de generar beneficis per la vila. Creu que els grans esdeveniments, amb milers de participants ja disposen de palaus firals a Barcelona i d'altres capitals.   Aquesta voluntat es dóna a conèixer després que Lloret hagi participat en una […]

Darreres Notícies

Aquest és el mercat on es vol adreçar, ja que considera que és el que ha de generar beneficis per la vila. Creu que els grans esdeveniments, amb milers de participants ja disposen de palaus firals a Barcelona i d'altres capitals.

 

circo de las estrellas

Aquesta voluntat es dóna a conèixer després que Lloret hagi participat en una fira sobre turisme de congressos, feta fins ahir a Barcelona. El certamen ha servit per constatar dos fets. Un és que Lloret té una oferta variada que permet organitzar-hi reunions, presentacions i esdeveniments, però es coneix en cercles molt reduïts. Per tant, s’ha de promocionar.

 

L'altre fet a destacar és que Lloret és una de les poques destinacions de Catalunya i Espanya amb una temporada força llarga. És a dir, disposa de productes turístics variats que atrauen visitants en diferents èpoques. A l'estiu, vénen pel sol i la platja, i a la tardor i primavera, pel turisme de negocis o el turisme esportiu.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist