13.9 C
Lloret de Mar
El termini va obrir-se el dia 13 de novembre

Lloret de Mar ha exposat a Girona la seva experiència amb els habitatges d’ús turístic (HUT)

Jordi Sais considera que ha estat una oportunitat per Lloret, per fer arribar a altres municipis la dinàmica de treball que s'ha seguit des de la vila.

El termini va obrir-se el dia 13 de novembre

Darreres Notícies

Què es pot fer i què no a partir de diumenge, sense toc de queda ni estat d’alarma

Les mesures aprovades entraran en vigor aquest 9 de maig, quan decaigui l'estat d'alarma, i s'aplicaran durant quinze dies.

‘El inocente’, rodada en part a Lloret, número 1 de Netflix

A la vila es van enregistrar unes escenes a la plaça del Carme, al passeig marítim i l'interior del restaurant Orient Express, entre altres localitzacions.

Yagi Color, la nova aventura empresarial de dos empresaris turístics de Lloret

La Cristina Marcos i en Ryan Algar engeguen aquest projecte, després que la crisi per la Covid hagi reduït el rendiment dels seus negocis del sector del turisme.

Lloret de Mar es promociona als mercats europeus amb accions en format virtual

Durant les últimes setmanes Lloret Turisme ha participat en jornades professionals i sessions de treball amb professionals de Polònia, Bèlgica i Espanya.

L’alumna Meghna Nihalani (Coll i Rodès), al quadre d’honor de les Olimpíades d’Economia

Estudia Segon de Batxillerat i ha estat la desena classificada, en entrar al top 10 d’un total de 63 participants de Catalunya.

Lloret de Mar ha exposat avui a Girona la seva experiència amb els habitatges d’ús turístic, coneguts com a HUT. Ha estat en una jornada informativa al llarg d’aquest matí, al Caixa Fòrum, i l’organitzava la Diputació de Girona.

El regidor d’Acció de Govern, Jordi Sais, explica que des del consistori han exposat diferents aspectes que afecten a Lloret en relació amb aquesta temàtica: l’ordenança reguladora dels HUT, el pla especial urbanístic i la creació del cos inspector encarregat de fer el seguiment d’aquesta activitat.

A més, la jornada formativa també ha servit per analitzar les perspectives de futur i la situació actual dels HUT. Jordi Sais considera que ha estat una oportunitat per Lloret, per fer arribar a altres municipis la dinàmica de treball que s’ha seguit des de la vila.

En relació als HUT, recordem que l’Ajuntament ha obert el termini per presentar la sol·licitud d’alta d’aquest tipus d’habitatge. El termini es va iniciar la setmana passada, el 13 de novembre, coincidint amb la publicació del pla especial que regula l’activitat al municipi.

Les persones interessades en aquesta sol·licitud, la poden presentar a través d’una instància a l’oficina d’informació i atenció ciutadana, a la planta baixa de l’Ajuntament. Trobareu més informació dels tràmits al portal web de Lloret.

- Publicitat -

El + Vist

Miguel Molina (Ferrari) fa podi a Bèlgica, a la primera cursa del Campionat del Món de Resistència

El pilot lloretenc, amb el brasiler Daniel Serra com a nou company d’equip, ha iniciat una nova temporada en aquesta categoria, després de la victòria que va obtenir fa dues setmanes en les 4 hores de Barcelona.