22.2 C
Blanes

Lloret de Mar intercanvia experiències amb altres destinacions turístiques.

Representants de Lloret de Mar són aquests dies a Grècia, concretament a l'Illa de Rodes, fent un intercanvi d'experiències amb altres destinacions turístiques madures. L'objectiu del programa, que és d'àmbit europeu i s'anomena SUVOT, és aprendre a conciliar les activitats que, d'una banda, desperten l’interès o les passions dels visitants, i d'altra banda, respecten el […]

Darreres Notícies

Representants de Lloret de Mar són aquests dies a Grècia, concretament a l'Illa de Rodes, fent un intercanvi d'experiències amb altres destinacions turístiques madures. L'objectiu del programa, que és d'àmbit europeu i s'anomena SUVOT, és aprendre a conciliar les activitats que, d'una banda, desperten l’interès o les passions dels visitants, i d'altra banda, respecten el medi ambient. Tot i que encara falta temps per a finalitzar la iniciativa, des de Lloret es considera que ja es porten a la pràctiques aquestes directrius, que es consideren necessàries per a revitalitzar destinacions considerades madures.

A més de Lloret de Mar, hi són presents a la trobada destinacions italianes, com Rímini, Bolònia o Giovo, la ciutat anglesa de Blackpool, Granada, Grècia mateix i Suècia. Les reunions compten amb dues aportacions diferenciades, els estudiosos, que provenen del món universitari, i els polítics i tècnics, que apliquen els coneixements en el món real. 

circo de las estrellas

Pel Regidor de Governació de l'Ajuntament de Lloret, Ignasi Riera, estan aprenent molt en aquesta trobada de 3 dies a Grècia, després d'aquesta visita, s'inicia una nova etapa del projecte: donar a conèixer el seu contingut a cada una de les destinacions participants.

La propera visita prevista dins el programa europeu és Lituània, després Blackpool, la següent està prevista aquí, a Lloret de Mar i la última a Rímini, Itàlia. 

Daltra banda, L'Ajuntament de Lloret de Mar assenyala que és el moment de revitalitzar l'agenda 21 local.

S'ha superat ja una primera fase, consistent en elaborar estudis diversos sobre medi ambient i capacitat acústica. Es considera que s'ha de fer un pas endavant en l'àmbit turístic i en la participació veïnal.

A més de donar un caire nou i diferent a l'agenda 21, també es preveu que, properament, Lloret es reuneixi amb Blanes i Tossa per tirar endavant un pla d'acció local des de les respectives entitats.

Lloret assenyala que la zona de la Selva Litoral és un tot, que requereix un treball conjunt des dels municipis per a dinamitzar el territori i el paisatge, i així introduir-los com a part de l'oferta turística existent.    

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist