15.1 C
Lloret de Mar

Lloret de Mar, final d’etapa d’un ral·li solidari

Lloret de Mar ha estat, per primera vegada, el final d’etapa d’un ral·li solidari que ha comptat amb més d’un miler de participants. L’expedició va sortir de Polònia el passat 13 de setembre. Després de recórrer 2.800 quilòmetres per Europa, amb vehicles de l’època comunista, ha arribat a la vila el dia 17. Els conductors, […]

Arribada del ral·li
Arribada del ral·li

Darreres Notícies

Lloret de Mar ha estat, per primera vegada, el final d’etapa d’un ral·li solidari que ha comptat amb més d’un miler de participants. L’expedició va sortir de Polònia el passat 13 de setembre. Després de recórrer 2.800 quilòmetres per Europa, amb vehicles de l’època comunista, ha arribat a la vila el dia 17. Els conductors, amb 350 cotxes, s’han allotjat al càmping Santa Elena.

Es tracta d’un ral·li singular. D’una banda, els vehicles han estat construïts o dissenyats durant l’època comunista. I d’altra banda els donatius que es recullin es destinaran a orfenats polonesos. Els diners s’obtenen a través dels participants i dels patrocinadors que han de trobar els mateixos pilots.

Una experiència que ha assolit la setena edició i que per primera vegada ha triat Lloret com a punt d’arribada. En concret, el càmping Santa Elena. El director, Josep Lluís Mayor, argumenta el perquè.

Durant la seva estada a Lloret, els participants del ral·li solidari, anomenat Zlombol, han fet visites culturals.

El càmping Santa Elena està habituat a tenir amb tants clients a la vegada. Fa pocs anys va ser la seu d’una trobada de les Joventuts del PSC i al 2000 va acollir una concentració europea de Harley Davidson.

L’establiment, que obre d’abril a setembre, està a punt de tancar la temporada. Per primera vegada des del 2009, els responsables asseguren que els números han millorat.

spot_img

El + Vist