26.4 C
Blanes

Lloret de Mar s’agermana amb un municipi italià, Bolsena

Lloret acull un nou agermanament, aquesta vegada amb un municipi italià, es tracta de Bolsena una ciutat  situada a la zona del Lazio prop de Roma.   Aquest ha estat l'objectiu que l'Obreria de Santa Cristina venia perseguint des de que es va començar una relació amb aquest municipi a l'any 1992, des d'aleshores els […]

Darreres Notícies

Lloret acull un nou agermanament, aquesta vegada amb un municipi italià, es tracta de Bolsena una ciutat  situada a la zona del Lazio prop de Roma.

 

circo de las estrellas

Aquest ha estat l'objectiu que l'Obreria de Santa Cristina venia perseguint des de que es va començar una relació amb aquest municipi a l'any 1992, des d'aleshores els contactes amb els habitants de Bolsena s'ha anat estrenyent, un fet que ha provocat la proposta d'agermanament que després d'haver-la debatut finalment ha estat aprovada.

 

Salvador Palaudelmàs, Obrer Major de l'Obreria de Santa Cristina ha afirmat que la població de Bolsena ja té en alguns indrets cartells que anuncien l’esmentat agermanament. 

 

Lloret de Mar intensificarà les seves relacions amb aquest municipi italià i es compartiran punts en comú com la història i la vessant més econòmica. Bolsena és el lloc on va néixer Santa Cristina i a on es troba la seva tomba, però a més a més es tracta també d'un municipi turístic com el nostre situat a prop de Roma. Salvador Palaudelmàs ha explicat que es tracta d’una bona oportunitat per a promocionar el turisme d’ambdues poblacions.

 

La propera trobada entre lloretencs i els habitants de Bolsena serà els propers dies 21, 22 i 23 d'abril a Lloret de Mar durant la celebració de Sant Jordi. Per altra banda es té pensat organitzar una nova expedició a Bolsena durant els mesos d'octubre o novembre encara que el desig de l'Obreria de Santa Cristina és poder assistir a la festa del corpus que Bolsena celebra durant el mes de juny.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist