19.5 C
Blanes

Lloret de Mar té un carril bici que uneix la platja de Fenals amb els càmpings

Lloret de Mar ja té un carril bici que uneix la platja de Fenals amb els dos càmpings situats a la carretera que va fins a Blanes. L'itinerari comença a la platja al carrer Puertorico i empalma amb l'Avinguda Amèrica. Després travessa la carretera i arriba fins el càmping Elena, molt a prop de l'entrada […]

Darreres Notícies

Lloret de Mar ja té un carril bici que uneix la platja de Fenals amb els dos càmpings situats a la carretera que va fins a Blanes. L'itinerari comença a la platja al carrer Puertorico i empalma amb l'Avinguda Amèrica. Després travessa la carretera i arriba fins el càmping Elena, molt a prop de l'entrada al càmping Tucan.

 

circo de las estrellas

Es tracta doncs d'una actuació per part de l'equip de govern que afectarà molt positivament tant als habitants del municipi com als estrangers que passin les seves vacances allotjats als esmentats càmpings.

 

L'objectiu principal de la construcció d'aquest i posteriors carrils bici a la població és aconseguir més seguretat i comoditat pels usuaris ja que cada vegada són més aquells que decideixen utilitzar les bicicletes com a mitjà de transport. El regidor considera també que l'anterior equip de govern municipal hauria d'haver inclòs la construcció d'algun carril bici dins els projectes d'urbanització.

 

Entre les actuacions que hi ha previstes a Lloret de Mar en quan a carrils bici Josep Teixidor ha destacat inquirir-ne un que doni continuïtat en el Rieral a través de l'Avinguda Just Marlés i el passeig marítim. Com a projecte de futur i com a un nou repte es preveu també juntar el Rieral amb la zona de Fenals.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist