-0.7 C
Lloret de Mar

Lloret de Mar treballa per crear un circuit de bicicletes i monopatins aquest 2023

Es tracta d'un equipament que tenen altres municipis, amb molta demanda a la vila, i que ja compta amb la ubicació decidida.

Un circuit de 'pump track'
Un circuit de 'pump track'

Darreres Notícies

Lloret de Mar vol comptar aquest 2023 amb un ‘pump track’. Es tracta d’un circuit per a bicicletes i monopatins amb salts i zones peraltades que ja tenen diversos municipis i que, segons l’àrea d’Esports, té molta demanda a la vila. De moment, el consistori ja té l’espai decidit on s’ubicaria aquesta nova instal·lació, tot i que de moment no es vol anunciar.

servicios profesionales jimenez

Aquesta és una de les novetats que vol dur a terme l’àrea d’Esports per aquest nou any. A més, també es consideren prioritàries actuacions en alguns equipaments esportius, com les reformes dels vestidors del Pavelló Municipal o el canvi del tartan de les Pistes d’Atletisme, segons exposa la regidora d’Esports, Ana Garcia-Castany.

Adolescents practicant atletisme a les pistes de Lloret
Adolescents, practicant atletisme a les pistes de Lloret

A banda d’aquestes novetats, Lloret de Mar espera que aquest 2023 sigui un any que, esportivament parlant, doni continuïtat a l’any passat, en què la destinació va recuperar molts esdeveniments de gran magnitud que van deixar milers d’esportistes i acompanyants.

De moment, aquest nou any ja ha començat amb presència d’esportistes internacionals amb el tradicional torneig de futbol d’Any Nou de l’Associació Blanc Blava Lloret.

En aquest sentit, la regidora espera que en aquest 2023 s’incrementin “les xifres i tothom compti amb Lloret’ i encara hi hagi “més normalitat”, després dels anys de pandèmia.

Pel que fa al 2022, Ana Garcia-Castany ha fet una valoració molt positiva de la tasca i els resultats obtinguts per esportistes i entitats de la vila. A més, ha recordat els projectes que s’han dut a terme, com la remodelació de l’skate park, la creació de les instal·lacions de la Fundació Johan Cruyff o les reformes dels vestidors del Camp de futbol del Molí.

spot_img

El + Vist