22.2 C
Blanes

Lloret de Mar veurà el Mundial de Futbol amb la Televisió Digital Terrestre.

Els partits es podran veure a través del sistema de Televisió Digital Terrestre, que arriba a la vila des de Setmana Santa. Ja saben, però, que la cadena que té els drets d’emissió dels partits és un canal nou en obert, La Sexta.   Però com que no es veu a tot el territori estatal, […]

Darreres Notícies

Els partits es podran veure a través del sistema de Televisió Digital Terrestre, que arriba a la vila des de Setmana Santa. Ja saben, però, que la cadena que té els drets d’emissió dels partits és un canal nou en obert, La Sexta.

 

circo de las estrellas

Però com que no es veu a tot el territori estatal, ni molt menys, una manera de fer-ho és per la via TDT, sistema en què emeten 4 canals, entre ells La Sexta.

Ja saben que per veure la televisió digital, l’únic requisit que cal és tenir un descodificador a casa. Tot plegat servirà per poder seguir el Mundial de Futbol, una promesa feta mesos enrere per l’Ajuntament de Lloret de Mar.

El Regidor de Comunicació, Joaquim Teixidor, ha mostrat la seva satisfacció perquè a Lloret es pugui veure la Televisió Digital Terrestre, ja que es disposa d’un repetidor, cosa que no passa a poblacions veïnes com Blanes i Tossa de Mar, a més, a l’estiu, aquestes poblacions tenen problemes de recepció amb la televisió analògica.

En aquest sentit, Lloret de Mar és una de les primeres poblacions de la Costa Brava en disposar de tecnologia digital en televisió i no es queda enrere en esdeveniments d’interès general com ho és el Mundial de Futbol. 

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist