21.5 C
Blanes

Lloret demana a la Generalitat que intervingui en l’assentament gitano de Vidreres

L'ajuntament de Lloret demana una intervenció a la conselleria d'Interior perquè faci marxar el campament de gitanos, que hi ha situat, des de fa setmanes, a la carretera que va de Vidreres a Lloret. L'alcalde de la vila, Xavier Crespo, explica que els problemes principals que genera l'assentament són la inseguretat ciutadana i la insalubritat. […]

Darreres Notícies

L'ajuntament de Lloret demana una intervenció a la conselleria d'Interior perquè faci marxar el campament de gitanos, que hi ha situat, des de fa setmanes, a la carretera que va de Vidreres a Lloret. L'alcalde de la vila, Xavier Crespo, explica que els problemes principals que genera l'assentament són la inseguretat ciutadana i la insalubritat.

 

circo de las estrellas

L'alcalde Crespo ha destacat, com a exemple, que els gitanos s'han dedicat a extorquir empresaris de Lloret i de la comarca. El campament de gitanos es troba ubicat al costat d'una benzinera, dins el terme municipal de Vidreres. Ja fa temps que l'ajuntament d'aquesta població intenta solucionar el problema. Però no és fàcil. Perquè es troben en una propietat privada i és complicat actuar.

 

Per això, Xavier Crespo demana que els alcaldes de la zona facin pinya per fer fora les caravanes d'aquest indret. De motius, per fer fora el campament de gitanos, en dóna molts. A més de l'extorsió a empresaris, assegura que l'aparcament a la finca és il·legal. I que les caravanes i les seves escombraries donen una imatge “penosa” a nivell turístic ja que es troben al costat d'una de les carreteres d'accés a la Costa Brava.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist