18 C
Blanes

Lloret demana celeritat a la Generalitat en fer la ronda de circumvalació

Es pot dir més alt però no més clar. Lloret ja no pot suportar més trànsit interior i necessita d'immediat la ronda de circumval·lació. Així de contundent s'ha mostrat el regidor de governació i mobilitat, Ignasi Riera, en declaracions a la nostra emissora. El regidor diu que el trànsit rodat de Lloret s'ha de treure […]

Darreres Notícies

Es pot dir més alt però no més clar. Lloret ja no pot suportar més trànsit interior i necessita d'immediat la ronda de circumval·lació. Així de contundent s'ha mostrat el regidor de governació i mobilitat, Ignasi Riera, en declaracions a la nostra emissora. El regidor diu que el trànsit rodat de Lloret s'ha de treure a fora del municipi.

 

circo de las estrellas

Les dades que ha donat el regidor són ben clares i explícites. Un municipi de 35.000 habitants com és el cas de Lloret amb un gran nombre de visitants i turistes al llarg de l'any no pot estar suportant el trànsit per mig de la seva població. Aquest és, pel regidor, l'argument de més pes que fa que la ronda de circumval·lació sigui una necessitat urgent. Ignasi Riera ha afegit que, a més, del trànsit del poble i els turistes, Lloret acull també el trànsit de Blanes i Tossa i que, per tant, agreuja la situació.

 

Pel regidor, aquesta situació obliga als lloretencs a fer el que ell anomena “perversions”, que són utilitzar el Passeig Marítim com a ronda litoral o el carrer Oliva com un vial de descongestió. Aquest fet a més, pel regidor, impedeix que la vialitat del municipi se'n ressenti. Ignasi Riera ha reiterat que es fa més urgent que mai que la Generalitat inverteixi en la ronda de circumval·lació.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist