22 C
Blanes

Lloret demana que els apartaments turístics s’equiparin en categoria amb els hotels

Lloret demana a les administracions que elaborin una llei clara que marqui les diferències entre apartaments turístics i segones residències. És un tipus d'oferta que sovint es confon i el motiu és que no existeix un marc legal que delimiti què és allotjament turístic i què no ho és.   Això fa que hi ha […]

Darreres Notícies

Lloret demana a les administracions que elaborin una llei clara que marqui les diferències entre apartaments turístics i segones residències. És un tipus d'oferta que sovint es confon i el motiu és que no existeix un marc legal que delimiti què és allotjament turístic i què no ho és.

 

circo de las estrellas

Això fa que hi ha molta oferta alegal, és a dir, al marge de la llei, i per tant, es desconegui quin és el nombre real de llits i també la qualitat del producte. El reclam l'ha efectuat avui l'alcalde de Lloret, Xavier Crespo, en el decurs de la jornada estatal d'apartaments turístics que es desenvolupa a la vila. Per Xavier Crespo, cal equiparar aquesta oferta a la dels hotels.

 

La mateixa demanda és que la que efectuen els empresaris del sector, que a les comarques de Girona han encarregat un estudi pioner per tal d'obtenir dades que ara no existeixen. Si bé és un sector que cal regular de dalt a baix, avui hem sabut unes dades de Turisme de Catalunya que evidencien la importància que té en nombre de places. A la Costa Brava hi ha 77.000 llits en hotels, dels quals la meitat són a Lloret, mentre que en apartaments turístics, la xifra puja a 525.000 places.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist