22.2 C
Blanes

Lloret disposarà d’un cicle formatiu sobre cuina a partir del mes de setembre

Lloret oferirà finalment un curs de cuina, que es durà a terme a partir del mes de setembre, després de 2 anys de demanar-ho a la conselleria d'Educació. És un cicle formatiu de grau mitjà, que s'adreça als alumnes de 16 anys, que han acabat l'ESO.   Comptarà amb una part teòrica que s'impartirà a […]

Darreres Notícies

Lloret oferirà finalment un curs de cuina, que es durà a terme a partir del mes de setembre, després de 2 anys de demanar-ho a la conselleria d'Educació. És un cicle formatiu de grau mitjà, que s'adreça als alumnes de 16 anys, que han acabat l'ESO.

 

circo de las estrellas

Comptarà amb una part teòrica que s'impartirà a l'institut Coll i Rodès, i amb una part pràctica, la més important, en què les instal·lacions les oferiran hotels i restaurants de Lloret. Ara mateix, l'ajuntament es troba en contacte amb els dos sectors per tal de trobar els equipaments adients.

 

El regidor d'educació del consistori, Francesc Oliva, explica que, després de saber que disposen del curs de cuina, “esperem obtenir altres cursos formatius sobre hostaleria i activitats esportives”. L'objectiu de l'ajuntament és unir els interessos de la principal indústria de Lloret, el turisme, amb la formació dels joves, perquè estiguin preparats per poder treballar en el sector.

 

En el cas concret de la cuina, el regidor assegura que, a la vila, hi ha oferta i també hi ha demanda. Els interessats en assistir al curs de cuina, podran formalitzar la inscripció a partir del 15 de maig. Per poder dur a terme les classes, cal un mínim de 20 alumnes i un màxim de 30, una xifra que l'ajuntament espera assolir sense problemes.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist