25.6 C
Blanes

Lloret disposarà d’una oficina de comerç

Lloret de Mar crearà una oficina de comerç, on treballaran plegats representants municipals, els botiguers, l'associació i diferents tècnics. L'objectiu és assessorar els empresaris de la vila i prendre decisions conjuntes sobre quin tipus de comerç ha d'obrir les portes al municipi.   La iniciativa està prevista en el Programa d'Ordenació d'Equipaments Comercials, que s'acaba […]

Darreres Notícies

Lloret de Mar crearà una oficina de comerç, on treballaran plegats representants municipals, els botiguers, l'associació i diferents tècnics. L'objectiu és assessorar els empresaris de la vila i prendre decisions conjuntes sobre quin tipus de comerç ha d'obrir les portes al municipi.

 

circo de las estrellas

La iniciativa està prevista en el Programa d'Ordenació d'Equipaments Comercials, que s'acaba d'aprovar. El regidor de comerç, Víctor Llasera, espera portar-ho a la pràctica en els pròxims anys. El regidor considera que és interessant per Lloret disposar d'una oficina d'assessorament de comerç, que podria ser igual que les que hi ha ara de turisme.

 

Víctor Llasera ens ha explicat aquest projecte avui a la ràdio, en una entrevista on li hem preguntat pel seu futur com a regidor. Llasera anuncia que vol repetir com a regidor de comerç i de consum: “jo penso continuar, suposo que l’alcalde m’encomanarà la mateixa tasca. Encara no n’hem parlat, però crec que tot vindrà”.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist