18 C
Blanes

Lloret edita la “Guia de serveis Educatius”

"Guia de serveis Educatius". Amb aquest nom s'ha presentat i editat una guia informativa a Lloret de Mar per a tots els pares i mares on s'explica què és i on està l'Oficina Municipal d'Escolarització, quin és el procés que s'ha de seguir a l'hora d'escollir escola i on a més apareix una llista detallada […]

Darreres Notícies

"Guia de serveis Educatius". Amb aquest nom s'ha presentat i editat una guia informativa a Lloret de Mar per a tots els pares i mares on s'explica què és i on està l'Oficina Municipal d'Escolarització, quin és el procés que s'ha de seguir a l'hora d'escollir escola i on a més apareix una llista detallada de tots els centres educatius del municipi.

 

circo de las estrellas

L'objectiu d'aquesta guia és que serveixi d'eina per aquelles persones que hagin d'escollir centre educatiu pels seus fills ja que ahir es va obrir a Catalunya el període d'inscripció escolar per a la ESO, la segona etapa d'educació infantil, és a dir per a primària i secundària obligatòria.

 

Una guia que, segons ha afirmat Francesc Oliva, regidor d’ensenyament, és molt útil ja que cada any a Lloret es compta amb 700 alumnes que comencen Infantil Tres, la ESO i la llar d'infants. A més d'aquesta xifra el regidor d'ensenyament també ha fet referència als 300 alumnes nous que arriben cada any durant el curs.

 

Tothom té en principi llibertat d'escollir el centre que més els agrada però en el cas de no haver-hi places s'ha de fer ús de la baremació. Es tracta d'acumular més o menys punts segons les condicions particulars dels alumnes. Tenir germans a l’escola o que els pares treballin dins del centre, per exemple, aporta en concret 40 punts.

 

Recordin que les sol·licituts de preinscripció es poden presentar fins el proper dia 20 d'abril a l'Oficina Municipal d'Escolarització situada al carrer Sant Pere a l'edifici de l'Antic Sindicat o bé directament a les escoles.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist