19.2 C
Lloret de Mar
El tram on quatre joves van perdre la vida el 2018

Lloret en Comú critica que Trànsit hagi instal·lat un radar en una zona poc conflictiva de la C-63

Creu que hi ha altres trams de la via on hi ha més risc d'accident, com ara l’entrada de la urbanització Terrafortuna, on el 2018 van morir quatre persones.

El tram on quatre joves van perdre la vida el 2018

Darreres Notícies

Lloret en Comú critica la ubicació del nou radar que ha instal·lat el Servei Català de Trànsit (SCT) a la C-63, la carretera que uneix Lloret i Vidreres.

Tot i que encara no està operatiu, aviat començarà a funcionar. Està situat a la sortida del túnel de Monturiol, venint de Vidreres cap a Lloret. Un tram de la via on, segons José Antonio Bermúdez, representant de Lloret en Comú, no serveix de res perquè és una zona on es produeixen pocs accidents. En aquest sentit, critica que l’únic objectiu sigui recaptar diners. Bermúdez reconeix que el territori va demanar que s’instal·lessin radars en aquest acarretera, a través de l’associació de víctimes de la C-63, però creuen que no en aquest punt.

En aquest sentit, la formació proposa que el radar es col•loqui en algun tram més conflictiu, com ara els revolts que hi ha a l’entrada de la urbanització Terrafortuna; un tram on solen haver-hi accidents i on, sense anar més lluny, el 2018 en un fort accident van perdre la vida quatre joves i una persona més van quedar ferides de gravetat. Un altre punt on seria interessant col·locar un radar seria a la baixada que hi ha abans de l’entrada de la urbanització Els Pinars, venint de Vidreres.

La formació ha fet arribar un comunicat al Servei Català de Trànsit per fer-li arribar el seu rebuig a la ubicació del nou radar i, a més, seguirà insistint perquè es millori la seguretat a la C-63. De fet, recordem que, a banda de la instal·lació de radars per controlar la velocitat dels vehicles, Lloret en Comú també reclama que es desdobli la carretera o bé que es creïn carrils d’acceleració i desacceleració a les entrades de les urbanitzacions i a les zones on hi ha empreses.

spot_img

El + Vist