21.8 C
Blanes

Lloret encara rega amb aigua dessalada els seus jardins i carrers

Des de l'ajuntament de Lloret es qualifica de “lamentable” i “surrealista” que s’hagin de regar els jardins i carrers del municipi amb aigua provinent de la planta dessaladora. La vila disposa d'una xarxa d'aigua regenerada feta, que està a punt, però no de l'estació de bombeig que permetrà fer arribar l'aigua a tot arreu.   […]

Darreres Notícies

Des de l'ajuntament de Lloret es qualifica de “lamentable” i “surrealista” que s’hagin de regar els jardins i carrers del municipi amb aigua provinent de la planta dessaladora. La vila disposa d'una xarxa d'aigua regenerada feta, que està a punt, però no de l'estació de bombeig que permetrà fer arribar l'aigua a tot arreu.

 

circo de las estrellas

Aquest equipament l'ha de finançar i instal·lar la Generalitat, a través de l'Agència Catalana de l'Aigua. Com que no ho ha fet, Lloret fa anys que rega el municipi amb aigua dessalada, enlloc d'aigua regenerada. Això té un cost econòmic i ecològic molt elevat. Per poder solucionar el problema, representants municipals s'han reunit, en diverses ocasions, amb els consellers corresponents.

 

Només han aconseguit bones paraules, però cap tipus de resultat. Per això, en el ple de dimarts, el regidor de medi ambient, Josep Teixidor, es va queixar de la situació, que va qualificar de “flagrant”.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist