22 C
Blanes

Lloret enviarà 10.000 euros a Bolívia

Lloret de Mar destinarà uns 10.000 euros a El Alto, una de les ciutats més pobres de Bolívia. Els diners serviran per a comprar aliments que s'utilitzaran en un menjador popular, que cada dia atén 400 criatures. El projecte el coordina la germana María Juárez, que recollirà els diners en efectiu i se'ls endurà a […]

Darreres Notícies

Lloret de Mar destinarà uns 10.000 euros a El Alto, una de les ciutats més pobres de Bolívia. Els diners serviran per a comprar aliments que s'utilitzaran en un menjador popular, que cada dia atén 400 criatures. El projecte el coordina la germana María Juárez, que recollirà els diners en efectiu i se'ls endurà a Bolívia.

 

circo de las estrellas

La quantitat s'ha recaptat, a mitges, entre l'ajuntament i les donacions de particulars i empreses. Mentre el consistori ha aportat 5.000 euros, la resta s'ha reunit a través d'un sopar solidari que va tenir lloc divendres. Entre el què costava l'àpat, una rifa de regals i les donacions de veïns es van reunir els diners.

 

Una organitzadora i membre de la ONG Lloret Sense Fronteres, Toti Utset, es mostra “satisfeta” i gratament “sorpresa” davant l'assistència de 230 persones al sopar. Els gairebé 10.000 euros recaptats a Lloret es destinaran directament al menjador popular de El Alto.

 

L'entitat Lloret Sense Fronteres explica que, tot i les seves aportacions puntuals, a Bolívia sempre tenen problemes per a comprar aliments. Tot i això, Toti Utset assegura que amb la quantitat enviada des de Lloret solucionen el subministrament de menjar per dos anys. Amb aquesta iniciativa, la ONG reitera la solidaritat mostrada, una vegada més, pels veïns de la vila i de Blanes, que també van aportar el seu gra de sorra.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist