23.6 C
Blanes

Lloret és l’únic important

És un dels missatges més destacats que ahir va llançar Joaquim Teixidor, en l'acte que va suposar el naixement del grup independent GRILL. Expulsat del PP, Teixidor ha decidit crear una formació política per poder anar a les eleccions municipals del mes de maig.   La presentació va tenir lloc anit i va comptar amb […]

Darreres Notícies

És un dels missatges més destacats que ahir va llançar Joaquim Teixidor, en l'acte que va suposar el naixement del grup independent GRILL. Expulsat del PP, Teixidor ha decidit crear una formació política per poder anar a les eleccions municipals del mes de maig.

 

circo de las estrellas

La presentació va tenir lloc anit i va comptar amb una sala d'actes de l'ajuntament plena de gom a gom. Hi havia amics, simpatitzants i membres d'altres formacions polítiques. Que el projecte interessa és, doncs, evident. El que el diferencia dels altres és la seva condició de grup independent, tal i com destaca el mateix Teixidor.

 

Segons l’alcaldable, el proper pas és formar una llista electoral, un grup de persones que defensin el Grup Independent Lloret a les eleccions que tindran lloc d'aquí a 2 mesos. Joaquim Teixidor reconeix que, com a grup independent, no disposen d'un “gran pressupost”, però afirma que això no serà cap impediment per ser “ambiciosos” i arribar a tota la ciutadania.

 

Tal i com recullen avui alguns mitjans de comunicació, les intencions de Teixidor en les eleccions és seguir com a regidor de l'equip de govern i acabar projectes que ha iniciat en el mandat actual. Recordem que ara gestiona les àrees d'esports, joventut i mitjans de comunicació.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist