21.5 C
Blanes

Lloret es promociona a Fitur per a superar estades i despeses de turistes en el 2007

Lloret de Mar ha acollit més de 6 milions de pernoctacions de turistes al llarg del 2006. És una xifra important, que es tradueix en més d'1.200.000 visitants a la vila en tot l'any passat. Les dues dades evidencien, de forma objectiva, la importància que té Lloret com a destinació turística a la Costa Brava, […]

Darreres Notícies

Lloret de Mar ha acollit més de 6 milions de pernoctacions de turistes al llarg del 2006. És una xifra important, que es tradueix en més d'1.200.000 visitants a la vila en tot l'any passat. Les dues dades evidencien, de forma objectiva, la importància que té Lloret com a destinació turística a la Costa Brava, a Catalunya i també a l'Estat.

 

circo de las estrellas

Amb l'objectiu de superar l'ocupació i la despesa feta pels viatgers, els representants de Lloret són, des d'ahir, a Fitur, la fira de turisme de Madrid. Aquestes puntes d'ocupació són possibles perquè Lloret acull més del 40% de turistes que visiten la Costa Brava i el 12% dels que vénen a Catalunya. Tot plegat fa que la vila generi, a nivell de país, una riquesa important.

 

Com cada any, Lloret no es perd la convocatòria de Fitur, el certamen turístic més important de l'Estat. La novetat d'enguany és la presentació del projecte del nou casino. L'equipament, tot i ser una iniciativa privada, suposarà beneficis a tots els nivells i una inversió d’uns 24 milions d’euros.

 

En la fira de turisme de Madrid, Lloret hi té un estand propi. És de 40 metres quadrats i disposa d'un espai de reunió entre empresaris i polítics. Fins demà, els professionals del sector del turisme són els que visiten el certamen, mentre que el cap de setmana Fitur obre les portes al públic en general.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist