26.4 C
Blanes

Lloret és una vila turística sostenible

Lloret de Mar és una vila sostenible, des del punt de vista turístic. Ho afirma l'ajuntament, que es basa en totes les iniciatives i projectes que està duent a terme per preservar recursos del municipi amb l'objectiu que aquest es pugui seguir explotant com a destinació turística. Tal i com indica el regidor Ignasi Riera, […]

Darreres Notícies

Lloret de Mar és una vila sostenible, des del punt de vista turístic. Ho afirma l'ajuntament, que es basa en totes les iniciatives i projectes que està duent a terme per preservar recursos del municipi amb l'objectiu que aquest es pugui seguir explotant com a destinació turística. Tal i com indica el regidor Ignasi Riera, aturant la construcció de vivendes, ressaltant els valors afegits, preservant els hotels, etc.

 

circo de las estrellas

Que Lloret i sostenibilitat són dos realitats conjuntes s'ha argumentat en una xerrada feta a Itàlia la setmana passada. El motiu de la conferència és un programa europeu on hi participen diversos municipis a través de les seves Agendes 21 Locals. Són destinacions turístiques madures, entre les quals hi ha Lloret.

 

Aquest programa fa temps que s'està treballant. I una de les conclusions lògiques és que els municipis que viuen dels seus visitants han de potenciar els seus atractius principals, els seus reclams. En el cas de la vila, són el clima i l'oferta existent. L'objectiu no és altre que promocionar el municipi, a fi d'atraure més visitants. En definitiva, el que se'ls vol proporcionar són unes vacances inoblidables, a fi que repeteixin i en parlin bé en els seus països d'origen.

 

La propera trobada del programa europeu, anomenat Suvot, és a Lituània. Es durà a terme el mes de gener. I la següent es farà aquí, a Lloret, el mes d'abril de l'any vinent.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist