15.6 C
Lloret de Mar
Sa Boadella

Lloret escull la platja del centre, Cala Canyelles i Sa Boadella per promocionar-se

Totes tres apareixen en el catàleg que ha editat el Patronat de Turisme de la Costa Brava per promocionar la costa gironina.

Sa Boadella

Darreres Notícies

La platja de Lloret, juntament amb la de Cala Canyelles i Sa Boadella són les que l’Ajuntament ha escollit per promocionar la destinació en el nou catàleg del Patronat de Turisme de la Costa Brava.

El document incorpora una selecció de platges i cales de les 23 poblacions gironines costaneres que es presenta amb una fotografia identificativa, una descripció i pictogrames amb informació útil per a l’usuari, com ara la longitud i l’amplada, l’entorn natural i els serveis que s’hi ofereixen. El director del Patronat, Ramon Ramos, ha exposat que la idea és que el catàleg es pugui reeditar en properes temporades, canviant-ne només els nous serveis que s’ofereixin a cada platja.

El Patronat ha decidit crear aquesta publicació, en vuit idiomes, per ampliar la col•lecció de material promocional d’una destinació que s’adapta a les demandes dels visitants i cada cop ofereix més coses a banda de la principal demanda, que és el sol i platja.

El catàleg també conté un capítol dedicat a recomanar al visitant escenaris singulars on realitzar activitats en el territori, com ara festival de música, Vies Braves i la descoberta de racons a través del mar, entre d’altres.

En total se n’han editat 30.000 exemplars, que es distribuiran a les fires de turisme genèriques en què participi el Patronat, així com en accions promocionals i a les oficines de turisme de les comarques gironines.

spot_img

El + Vist