13.3 C
Lloret de Mar
Mapa de cobertura

Lloret fa més de cinc anys que té problemes amb la cobertura

Segons l’estudi anual del Col•legi d'Enginyers Tècnics de Telecomunicació, només el 44% dels municipis catalans disposa de bona cobertura.

Mapa de cobertura

Darreres Notícies

Lloret de Mar és un dels municipis que fa més de cinc anys que tenen problemes de cobertura de telefonia mòbil. De costa, també hi ha Badalona, El Prat de Llobregat o Tarragona.

Ho detalla l’estudi anual del Col•legi d’Enginyers Tècnics de Telecomunicació de Catalunya (COETTC), que conclou que només el 44% dels municipis catalans disposa d’una bona cobertura. Segons l’informe, Catalunya segueix tenint els mateixos problemes de cobertura que ara fa un any.

Segons informa la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals, el degà del COETTC, Ferran Amago, i el responsable de l’oficina tècnica,Jesús Anguix, han explicat que les expectatives de millora no s’han complert perquè s’ha retardat la posada en marxa de la tecnologia 4G. També han especificat que els esforços continuen i els avanços d’aquest últim any permeten consolidar un millor servei a les àrees ben posicionades, però en molts casos es mantenen condicions de cobertura d’anys anteriors.

spot_img

El + Vist