19.5 C
Blanes

Lloret i Blanes podrien compartir el Parc de Bombers i un Cementiri nou.

Lloret de Mar i Blanes podrien compartir parc de bombers i cementiri. Ho publica avui el diari el Punt, fent referència als canvis aplicats en el nou Pla General d'Urbanisme Municipal (POUM), que es van presentar ahir. Un d'ells és la creació d'una zona nova d'activitat econòmica, que s'emplaçaria a l'antiga discoteca Pachá, davant del […]

Darreres Notícies

Lloret de Mar i Blanes podrien compartir parc de bombers i cementiri. Ho publica avui el diari el Punt, fent referència als canvis aplicats en el nou Pla General d'Urbanisme Municipal (POUM), que es van presentar ahir.

Un d'ells és la creació d'una zona nova d'activitat econòmica, que s'emplaçaria a l'antiga discoteca Pachá, davant del restaurant El Ventall. La idea de l'Ajuntament és traslladar-hi el parc de bombers, ara situat a Can Carbonell, i compartir-lo amb Blanes. Tots dos municipis troben positiu compartir aquest servei i, a més, el lloc escollit és de fàcil accés i amb bones vies de comunicació.

circo de las estrellas

Pel que fa al cementiri, la voluntat és fer-ne un de nou a la zona dels Tres Turons, a tocar el terme veí, per tenir un cementiri a mitges entre els dos municipis. En aquest cas, però, des de Blanes no ho veuen tan clar. L’alcalde d’aquest municipi, Josep Marigó, no ho descarta perquè encara no tenen decidit on ubicar el nou cementiri, però veu difícil situar-lo en els límits amb Lloret per problemes amb el tipus de terreny que hi ha en aquesta zona.

Aquests són els canvis més destacats que es recullen en el nou Pla General, després d'haver estimat un 45% de les al·legacions presentades, a través de 340 escrits. El redactor del document, Estanislau Roca, considera que, a nivell quantitat, no s’han fet gaires al·legacions, tot i que les que s’han acceptat han servit per solucionar errades materials. Tot i la quantitat d'al·legacions incorporades, el nou pla general tira endavant i ja es prepara la seva aprovació provisional. En aquest sentit, Estanislau Roca destaca que es reafirmen els criteris marcats en un principi per l'Ajuntament, com la preservació d'espais naturals, un tipus d'actuació que es considera modèlica a nivell català. L'arquitecte fa referència a la desclassificació de 3 paratges pràcticament naturals, Cala Banys, Costa Marcona i Sant Quirze, que, 3 anys enrere, es van protegir de la construcció massiva.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist