18 C
Blanes

Lloret i Bolsena culminen avui els actes d’agermanament

L'agermanament entre Lloret i Bolsena acaba avui dilluns, 23 d'abril. L'aportació del municipi italià és la confecció d'una infioratta, una catifa de flors, en motiu de Sant Jordi. Mentre que Lloret reprodueix el Ball de Plaça amb les quatre obreres de l'any passat.   Després d'aquests actes, es culmina l'agermanament, que ha servit per evidenciar […]

Darreres Notícies

L'agermanament entre Lloret i Bolsena acaba avui dilluns, 23 d'abril. L'aportació del municipi italià és la confecció d'una infioratta, una catifa de flors, en motiu de Sant Jordi. Mentre que Lloret reprodueix el Ball de Plaça amb les quatre obreres de l'any passat.

 

circo de las estrellas

Després d'aquests actes, es culmina l'agermanament, que ha servit per evidenciar que les dues ciutats són turístiques, tenen trets culturals importants i la devoció per Santa Cristina, tal i com ha assenyalat l’alcalde de la vila, Xavier Crespo. 

 

Els actes viscuts el cap de setmana a Lloret els ha definit l'alcalde com a “emotius i entranyables”, que, a més, han permès conèixer millor com són els veïns de Bolsena. “Són semblants a nosaltres, però més extrovertits” ha dit Xavier Crespo, que ha confirmat que al novembre una delegació lloretenca visitarà Bolsena per a completar els actes d'agermanament.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist