21.8 C
Blanes

Lloret necessita un hospital nou

Lloret necessita un segon hospital, perquè l'actual, l'asil Nicolau Font, ha quedat saturat d'usuaris. En altres paraules, el centre sociosanitari ha quedat petit, davant la demanda i l'envelliment de la població. Ho ha dit avui el regidor de Benestar i Família, Romà Codina: “l’hospital del centre ha quedat petit, amb 100 places -25 de l’asil […]

Darreres Notícies

Lloret necessita un segon hospital, perquè l'actual, l'asil Nicolau Font, ha quedat saturat d'usuaris. En altres paraules, el centre sociosanitari ha quedat petit, davant la demanda i l'envelliment de la població. Ho ha dit avui el regidor de Benestar i Família, Romà Codina: “l’hospital del centre ha quedat petit, amb 100 places -25 de l’asil i 75 de sociosanitari- no en farem prou. Crec que, si volem una projecció de futur, hem de pensar en un centre d’entre 200 i 300 places”.

 

circo de las estrellas

Per Romà Codina, a nivell d'estructura social, avui “manca” a Lloret un hospital nou. El regidor ho considera una “assignatura pendent”, una “prioritat” en el pròxim mandat per tal de cobrir la demanda de la població en el futur. I parlant de futur, Romà Codina ha anunciat que pensa repetir a la llista de CiU en motiu de les eleccions del 27 de maig.

 

Per a ell, el projecte iniciat el 2003 és de 8 anys i l'han d'acabar. “He d’acabar la feina que començo, no deixo les feines a la meitat. El projecte que vam iniciat amb l’alcalde Xavier Crespo és de 8 anys per poder tirar endavant una sèrie de projectes endavant. Si ell ho disposa, jo continuaré per descomptat”.

 

Segons el regidor de Benestar i Família, si CiU torna a guanyar les eleccions a Lloret el pròxim mandat servirà per executar projectes importants, com, per exemple, un segon hospital sociosanitari.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist