21.8 C
Blanes

Lloret no aconsegueix la tercera bandera blava

La platja de Sa Boadella finalment s'ha quedat sense bandera blava. Ha anat pels pèls, ja que l'únic requisit que no acomplia eren uns bons accessos. Com que s'han acabat d'adequar en les últimes setmanes, l'ajuntament espera que l'any que ve Sa Boadella passi l'auditoria i pugui lluir bandera blava.   Si és així, serà […]

Darreres Notícies

La platja de Sa Boadella finalment s'ha quedat sense bandera blava. Ha anat pels pèls, ja que l'únic requisit que no acomplia eren uns bons accessos. Com que s'han acabat d'adequar en les últimes setmanes, l'ajuntament espera que l'any que ve Sa Boadella passi l'auditoria i pugui lluir bandera blava.

 

circo de las estrellas

Si és així, serà la tercera per Lloret, després de la del centre i la de Fenals. Per tant, tot ha estat “un problema de temps”, segons el regidor de platges en funcions, Santiago Ontañón. Ha explicat que l'auditoria per atorgar les banderes blaves s'ha dut a terme el mes de maig, quan els nous accessos a Sa Boadella encara no estaven acabats.

 

Pel que fa a la resta d'aspectes, aprovarien l'examen: la qualitat de l'aigua, la de la sorra i els serveis que ofereix la platja. Santiago Ontañón destaca que, a la pràctica, un distintiu com la bandera blava “no fa atraure més visitants”, sinó que és una garantia de qualitat.

 

Amb la vista posada en el futur, el regidor explica que un cop superat l'escull de Sa Boadella, cal ser ambiciosos i poder sumar més banderes blaves per les altres platges. En el cas de Santa Cristina, el problema tornen a ser els accessos, però ja hi ha un projecte per adequar-los. Pel que fa a Cala Canyelles, són els serveis els que s'han de canviar.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist