19.5 C
Blanes

Lloret no és un municipi conflictiu des del punt de vista escolar

Tot això, es registren problemes puntuals a la vila, de fet, com a tot arreu, relacionats amb l'absentisme, aldarulls, drogues, etc. Aquesta és una de les conclusions a què ha arribat una comissió integrada per professors, pares, ajuntament, policia, agents socials que dimecres es va reunir per analitzar la situació de la infància i la […]

Darreres Notícies

Tot això, es registren problemes puntuals a la vila, de fet, com a tot arreu, relacionats amb l'absentisme, aldarulls, drogues, etc. Aquesta és una de les conclusions a què ha arribat una comissió integrada per professors, pares, ajuntament, policia, agents socials que dimecres es va reunir per analitzar la situació de la infància i la joventut a Lloret.

 

circo de las estrellas

Segons Anna Extremera, del departament de Benestar i Família, la finalitat de la comissió és elaborar una diagnosi. Les conclusions es donaran a conèixer el mes de gener i es treballaran a través d'una comissió més reduïda, amb menys persones, però representativa de tots els sectors implicats. El camí és aquest, treballar de forma conjunta, apunta Anna Extremera.

 

La trobada es va produir dimecres a l'Hotel Monterrey. Hi van assistir una cinquantena de persones, que van constatar que cada cop hi ha més serveis a Lloret per atendre la infància i la joventut, així com la seva família. També que els pares es comuniquen i es mobilitzen, cada cop més, a través de les associacions de les escoles. Això, la implicació dels progenitors, és molt important, segons destaca l'ajuntament.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist