21.5 C
Blanes

Lloret obté per primer cop tres banderes blaves

Europa concedeix tres banderes blaves a les platges de Lloret. Es renoven les concedides a la platja del centre i la de Fenals, i enguany s'afegeix, per primer cop, Sa Boadella. Feia temps que es treballava perquè aquesta cala obtingués una distinció que garanteix la qualitat òptima de l'aigua, però també de l'estat de la […]

Darreres Notícies

Europa concedeix tres banderes blaves a les platges de Lloret. Es renoven les concedides a la platja del centre i la de Fenals, i enguany s'afegeix, per primer cop, Sa Boadella. Feia temps que es treballava perquè aquesta cala obtingués una distinció que garanteix la qualitat òptima de l'aigua, però també de l'estat de la sorra i dels serveis que ofereix.

 

circo de las estrellas

La regidora de turisme de l'ajuntament, Anna Maria Gallart, considera que és una bandera blava “merescuda”, que arriba després d'un procès llarg i minuciós. Un jurat analitza cada any les platges per decidir si renova la bandera blava o bé la retira, en funció d'algun vessament o degradació.

 

A Lloret, a més d'aquesta distinció, les platges compten amb altres certificats, de tipus ambiental, els anomenats ISO i EMAS, així com la Q de Qualitat Turística. Tot plegat fa que l'ajuntament afirmi que, a data d'avui, l'estat de les platges de Lloret és “excel·lent” i destaca que darrere hi ha un esforç econòmic important i constant, ja que el consistori és conscient que són l'atractiu turístic principal de la vila.

 

Una altra dada que hem sabut avui és que les oficines de turisme de Lloret van atendre, l'any passat, 115.000 visitants. És una xifra elevada que indica un increment progressiu de l'ús d'aquests equipaments. En el 2006, una de les oficines va canviar d'ubicació. Va passar dels baixos de l'ajuntament a la Casa Garriga, és a dir, a la seu del Museu del Mar, inaugurat fa pocs dies.

 

Segons Anna Maria Gallart, el canvi d'emplaçament ha estat molt positiu, donat el nombre de visites. Les oficines de turisme també rebran, en pocs dies, la Q de Qualitat. De fet, és un certificat que es renova respecte l'any passat i que demostra que en aquests equipaments es duen a terme enquestes als usuaris, una gestió eficaç, es tenen en compte les hores amb més visitants i també les avaries internes. En resum, es duen a terme uns plans de qualitat que permeten saber quins són els punts forts i els dèbils de les oficines de turisme de Lloret.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist