18 C
Blanes

Lloret ofereix per primera vegada pràctiques a empreses als alumnes de secundària

Els instituts de Lloret han arribat a un acord amb l'ajuntament per tal d'oferir pràctiques a empreses per als alumnes de 3er i 4rt d'ESO que tenen dificultats per seguir les classes. Es tracta d'una proposta nova, que es posa en marxa aquest trimestre i que, per ara, compta amb una dotzena estudiants d'entre 14 […]

Darreres Notícies

Els instituts de Lloret han arribat a un acord amb l'ajuntament per tal d'oferir pràctiques a empreses per als alumnes de 3er i 4rt d'ESO que tenen dificultats per seguir les classes. Es tracta d'una proposta nova, que es posa en marxa aquest trimestre i que, per ara, compta amb una dotzena estudiants d'entre 14 i 15 anys d'edat.

 

circo de las estrellas

Durant dos dies a la setmana, els matins, faran pràctiques a empreses, que constaran en el seu currículum escolar. La idea prové dels centres Roca Grossa i Coll i Rodès, que han demanat col·laboració al consistori i aquest és el que s'ha dedicat a cercar les empreses, tant de perruqueria, com de jardineria, pintura, fusteria, mecànica, floristeria, comerç, etc.

 

L'objectiu de les pràctiques és que els alumnes es formin laboralment, mentre els avalua la mateixa empresa. De cara al futur, és a dir, quan acabin els estudis, els pot servir per trobar una vocació o cercar una sortida laboral.

 

D’altra banda, tres escoles de Lloret mantenen les portes obertes aquesta setmana, a l'espera que comencin les classes i després que hagin acabat els casals d'estiu. Són els centres Pere Torrent, Pompeu Fabra i Àngels Alemany, que acullen els alumnes, mentre els seus pares treballen.

 

S'han apuntat una seixantena de nens i nenes, una xifra que, des de l'ajuntament, es pensava que seria superior. Des d'avui i fins divendres, els assistents a l'anomenada Escola Oberta duen a terme activitats pròpies dels casals d'estiu, com lleure i esport.

 

La possibilitat de no tancar les escoles fins que comenci el curs -cosa que serà el 12 de setembre- es duu a terme per primera vegada aquest any a Catalunya. La idea prové de la Generalitat i té com a finalitat facilitar les coses als pares que ja treballen, mentre els seus fills encara no han iniciat les classes.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist