18 C
Blanes

Lloret participa en les fires turístiques més importants d’Europa

A Europa, s'organitzen una vintena de fires de turisme a l'any. Lloret de Mar assisteix a les més importants i procura tenir presència a tots els certàmens que siguin nous o que tinguin especial atenció per la Costa Brava o el territori gironí. Les cites ineludibles de l'any són tres: la fira de Londres, al […]

Darreres Notícies

A Europa, s'organitzen una vintena de fires de turisme a l'any. Lloret de Mar assisteix a les més importants i procura tenir presència a tots els certàmens que siguin nous o que tinguin especial atenció per la Costa Brava o el territori gironí. Les cites ineludibles de l'any són tres: la fira de Londres, al novembre, a principis de temporada, Fitur a Madrid, el mes de gener, i el certamen de Berlín, que es duu a terme el març.

 

circo de las estrellas

Es consideren les fires més importants a nivell professional, és a dir, adreçades, bàsicament, a públic format per empresaris, tour-operadors, administracions, etc. Els criteris que s'utilitzen a l'hora d'assistir a un certamen turístic són dos. Un és el públic assistent i l'altre és el mercat geogràfic que es cobreix, segons explica Maurici Carbó, gerent de Lloret Turisme.

 

Carbó també exposa que la presència en una fira canvia en funció del públic. Si és de tipus professional, l'estand s'adreça a fomentar les trobades entre empresaris del sector. Si és per al públic en general, l'estand és més actiu, es regalen productes de merxandatge, etc.

 

Quan Lloret participa en un certamen, ho fa sempre sota una marca, ja sigui Costa Brava o Turisme de Catalunya, per tal de representar un territori, situar-lo en el mapa. Una de les novetats d'enguany és el Saló Mundial de París, a finals de març. Lloret hi assistirà amb estand propi. Turisme de Catalunya no hi ha anat mai i ara vol assentar la seva presència en un certamen adreçat al públic final, és a dir, al turista que busca un lloc on anar de vacances.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist