23.6 C
Blanes

Lloret participarà en el concurs de karaoke que emetrà TV3

TV3 estrenarà el mes de juliol “Cantamania”, un concurs de karaoke que recorrerà diferents ciutats de Catalunya. El programa es comença a gravar dijous a Ripoll, continua dissabte a Figueres i seguirà per diferents municipis fins acabar a Olot. Abans, però, el concurs farà parada a Lloret. Serà el dia 16 de juliol, un diumenge. […]

Darreres Notícies

TV3 estrenarà el mes de juliol “Cantamania”, un concurs de karaoke que recorrerà diferents ciutats de Catalunya. El programa es comença a gravar dijous a Ripoll, continua dissabte a Figueres i seguirà per diferents municipis fins acabar a Olot. Abans, però, el concurs farà parada a Lloret. Serà el dia 16 de juliol, un diumenge.

 

circo de las estrellas

L'acte tindrà lloc a la plaça de la vila de les 8 del vespre a les 10 de la nit. Els interessats només cal que truquin al telèfon 902 21 60 60. Hi ha diferents categories on es pot participar, com el millor intèrpret en català, el millor intèrpret en castellà, el millor intèrpret en anglès, francès, italià, etc i la millor lletra inventada o adaptada al català.

 

El programa, que està produït per Gestmusic, tindrà dues emissions: un format reduït de dilluns a divendres abans del TN vespre, i una gala els dijous a la nit en la qual s'enfrontaran els guanyadors de les diferents localitats catalanes.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist