25.6 C
Blanes

Lloret perd dos hotels en el centre de la vila

Dos hotels situats al centre de Lloret es transformaran en pisos. Són els hotels Clipper i Sol Terra Plaza, que, després d'unes obres de remodelació, quedaran convertits en 69 habitatges, 67 aparcaments i un local comercial. Això és possible perquè els establiments es troben a sobre de sòl residencial i no en terrenys qualificats d'hotelers. […]

Darreres Notícies

Dos hotels situats al centre de Lloret es transformaran en pisos. Són els hotels Clipper i Sol Terra Plaza, que, després d'unes obres de remodelació, quedaran convertits en 69 habitatges, 67 aparcaments i un local comercial. Això és possible perquè els establiments es troben a sobre de sòl residencial i no en terrenys qualificats d'hotelers.

 

circo de las estrellas

Cap dels dos hotels s'enderrocarà, sinó que s'aprofitaran les estructures existents per reconvertir els hotels en vivendes. Tot i que el nou pla general vetlla perquè no es perdin places hoteleres, hi ha excepcions. Són més restrictives fora del casc urbà. Però a dins del centre, els equipaments que es trobin en sòl hoteler hauran de fer concessions com cedir una part a l’ajuntament i crear pisos a preus taxats i de protecció oficial.

 

En canvi, els hotels que es troben en sòl residencial, que és el cas del Clipper i el Sol Terra Plaza, es poden reconvertir en vivendes sense fer cap tipus de concessió.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist